פינוי מחסן אסבסט בגודל של כ 4 מ"ר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/12/2018 | 21:23 | מאת: ניר

שלום, רציתי לברר לגבי עלות פירוק מחסן אסבסט בגודל של כ- 4 מ"ר.... גם הקירות וגם הגג אסבסט 2. קראתי שאפשר לצפות את המחסן בקיר גבס כלומר שהאסבסט יהיה באמצע ומשני צידיו יהיו לוחות גבס... זה אפשרי?

האפשרות של ציפוי בקיר גבס או ציפוי אחר, אפשרית כמו עוד פתרונות. אך מאוד מסוכנת! מאחר שמסתירים את קיר וגג האסבסט אנשים אחרים לא ידעו שיש שם אסבסט, ואז עלולים לקדוח או להרוס הקיר/הגג בלי שידעו שיש שם אסבסט, ואז יחשפו את עצמם ויחשפו אחרים, בלי לדעת אפילו, לאסבסט. הריסה ופינוי אסבסט רק על ידי אנשים עם אישור בתוקף מהמשרד להגנת הסביבה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות