כלי מטבח מסוכנים לשימוש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/12/2018 | 07:46 | מאת: כלי מטבח מסוכנים לשימוש

שלום רב ברצוני לשמוע את חוות דעתך המקצועית לגבי חומרים של כלי מטבח הנחשבים מסוכנים לשימוש מבחינה בריאותית בשל רעילות החומרים עם המזון. כמו כן רציתי לשמוע דעתך על מכשיר סטריליזטור של בקבוקים ומוצצים של תינוקות מאשר ומדובר בכלי פלסטיק שמחממים במיקרוגל לשם חיטוי. המון תודה!!!

למה הנחת יסוד כללית כזו שכלי מטבח מסוכנים? או שחומרים המוגדרים פלסטיק מסוכנים כאשר מיועדים למזון? הפורום לא מחווה דעתו, אלא עונה על שאלות שהן בתחום הפעילות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות