השפעות של ריסוס k300

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/11/2018 | 07:53 | מאת: לילו

"שלום, אימא שלי ריססה בכיור, חומר של k300, ויש חשש שזה הגיע לסכום שעשוי ממתכת ולכלים שעשויים מזכוכית יש חשש שהחומר הפעיל יעבור לשם, אשמח לתשובה"

מומלץ לקרוא את ההנחיות על גבי מכל הריסוס לפני השימוש. אם התיז על כלים, בגדים, אנשים שוטפים עם סבון ומים.

24/11/2018 | 18:24 | מאת: לילו

זה יכול לחדור סכום אוכל ממתכת אם זה נוגע או אם וטפים בחומר לניקוי כלים זה מתנקה

חשוב לקרוא את התשובה הקודמת. אין צורך בכפל שאלות זהות. לשטוף!!! לא חודר, אם היה חודר היית מקבלת תשובה אחרת וגם ההנחיות על המכל היו בהתאמה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות