עד כמה חומר לניקוי כיורים מסוכן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/11/2018 | 17:36 | מאת: יוני

שלום, בגלל ריח לא טוב שיצא מהכיורים קניתי חומר שנקרא "drain out extra" - פותח סתימות בצנרת ניקוז של חברת יעקובי. מאחורי הבקבוק יש הרבה מאד אזהרות. האם אני צריך להתייחס לזה כמו לאקונומיקה למשל או הרבה יותר להזהר? אני יכול לשפוך את זה לכיור ומן הסתם תוך כדי קצת אנשום, האם זה בסדר או שאסור בכלל לשאוף אפילו קצת מזה? יש לי מעמדי כלים עם סכו"ם וצלחות וסירים ממש ליד הכיור - האם אני צריך להרחיק אותם שהאדים לא יפלו עליהם? האם אני צריך לצאת מהמקום לכמה שעות? תודה!

13/11/2018 | 17:46 | מאת: יוני

אני מוסיף מה שכתוב על התווית: מכיל: פחות מ-5% פעילי שטח קטיונים. עד 5% סודיום היפוכלוריט עד 2%סודיום הידרוקסיד

המוצר שקנית הנו אקונומיקה רגילה לגמרי עם תוספת של סבון. תשתמש כמו שאתה משתמש באקונומיקה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות