הזמנת צעצועים מאתרים זולים מחול

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/11/2018 | 21:31 | מאת: שירן

שלום רציתי לשאול האם ישנו הבדל בין צעצועים הנמכרים בחנויות בארץ ומיוצרים בסין לבין אלה שניתן להזמין ישירות מאתרים סיניים זולים. ישנו תקן כחשהו בארץ שהמוצרים הנכרים פה עוברים? והאם ישנה סכנה כלשהי במשחק שמגיע ישירות מחול בדואר וחא עובר איזשהי ביקורת? מבחינת חומרים/צבע וכו? תודה

השאלה לא בתחום פעילות הקבוצה. לא נותנים יעוץ צרכני. לא ניתן לענות על שאלות כלליות בלי שום בסיס עובדתי. תפני לקבוצות שבהם ממליצים על מוצרים וספקים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות