צינור אזבסט דולף והקיר רטוב

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/11/2018 | 07:37 | מאת: יעל

שלום רב דוקטור יש לי נזילה מהתקרה של השכנים בברור שעשו השכניים מסתבר שהנזילה היא מהצינור ביוב הראשי שעובר בביתים הבעיה היא שצינור הביוב עשוי אזבסט חלק מאנסטלטורים המליץ לחתוך את החלק הדולף בצנרת ולהחליף לפלסטיק אינסטלטור אחר המליץ על שרוול שמוחדר לתור צינור האזבסט וכך לא שוברים את האזבסט מה עדיף ובכל מקרה איך להתגונן עם הילדים על תשובה מושכלת אודה מאוד מאוד בתודה מראש

אין דבר כזה צינור אסבסט. יש צינור אסבסט צמנט ויש אסבסט פריך. צנרת מים עשויה בדרך כלל מאסבסט צמנט והסיכון בה קטן. הפורום לא ממליץ על דרך פעולה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות