סכנה בחיתוך ריצוף קרמיקה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/11/2018 | 23:11 | מאת: שני

שלום, אינסטלטור שעבד בחדר האמבטיה ככל הנראה ניסר קרמיקה להתאמת מידה. כעת יש לנו ערמה קטנה של תוצר הניסור בגינה וכן התפזר אבק מהניסור במקלחת. האם החלקיקים האלו מסוכנים לנשימה? איך עלינו לנקות את זה, במים? לשים מסיכה כשמפנים את זה? יש לנו תינוק בבית על כן מודאגים. תודה רבה!

האבק שלכם איננו מוגדר אבק מסוכן. אלא, אבק לא מזוהה בר-נשימה. בשלב זה כבר עיקר הסיכון מאחריכם. בזמן החיתוך והניסור יש אבק דק שאפשר לנשום לריאות. עכשיו זה כמו כל אבק. תמיד כדאי לשים כיסוי על האף והפה בניקוי אבק אפילו כאשר רק מטאטאים את הבית. אם אפשר לנקות ברטוב כמובן טוב יותר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות