טינר בהריון - האם יכול להזיק לעובר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/11/2018 | 16:19 | מאת: דנה

שלום רב במהלך יום עבודתי צבעו עם צבע וטינר וכל היום הרחתי את הריח הזה .נמצאת בשבוע 7 להריון האם הדבר יכול להשפיע על העובר ?

קודם כל, ריח של חומר, במיוחד כמו טינר, הוא חזק, אך לא אומר שיש באוויר כמות גדולה שלו. מקווה שאת מרגישה טוב. אם את מרגישה לא טוב, כאבי ראש, בחילות והקאות, אי נוחות כללית (לא של ההריון) לגשת מיד לבדיקה של רופא. חשיפה מזדמנת לכמות קטנה לא אמורה לגרום לפגיעה (כמו תדלוק מזדמן בתחנת דלק). אבל מאחר שכל חשיפה לממסים (כולל חומרי ניקוי) לא טובה בהריון לא ניתן לקבוע אם נגרמה פגיעה מסוימת. גם אין דרך לבדוק כאשר מדובר בחשיפות קטנות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות