אכילת פלסטיק מותך או שייריו

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/10/2018 | 20:04 | מאת: נתן

ורד שלום, רכשתי מגש פיצה באת מהרשתות ולאחר שני משולשים הוצאתי מפי חתיכת פלסטיק שחורה ומותכת בגודל קובית משחק קטנה. ראו שהקוביה מעט הותכה, לא מצאתי חתיכות נוספות. כמובן שלא המשכתי לאכול. שאלתי היא, למרות שלא אכלתי את הפלסטיק (לפחות לא שידוע לי) אני מניח שמהתכתו עברו חומרים לפיצה. האם מכמות שכזאת (אני מניח שאיננה גדולה) יש צורך לדאוג? האם קיים סיכון למחלה עקב בליעת חתיכות פלסטיק או שייריו ממקרה חד פעמי שכזה. מצטער אבל אני בלחץ שיא. מקווה שתוכלי להרגיעני.

פלסטיק מותך ולא יותר. הלוואי שכל כך קל היה לפרק פלסטיק. כל בעית הפסולת המצטברת ולא מתפרקת של פלסטיק היתה נעלמת כי במערכת העיכול אפשר היה לפרק פלסטיק. ו... גם אם מעט גזים השתחררו בזמן ההתכה אין להם שום סיבה להכנס לפיצה. הם גזים שיצאו לחופשי ויעדיפו להעלם באוויר. בנקודת המגע אולי נשאר מעט םלסטיק, אז אםשר להוריד חתיכה קטנה, כי אתה רוצה לאכול פיצה. ואם אכלת קצת, כמו שנכנס יצא.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות