סריקת סיטי לבדיקת שיניים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/10/2018 | 17:21 | מאת: בני

שלום וברכה ..עשיתי לפני כמה שנים טיפול אפיסקטומי ל3 שיניים אצל מומחה לטיפולי שורש.כל פעם שיש כאב באיזור אני נשלח לעשות סיטי של ה3 שיניים בגלל שקשה מאד ברנטגן לקראות את מצב העצם..יצא לי ב5 שנים האחרונות לעשות 4 פעמים סיטי לאיזור האם זה מסוכן מדיי רמת הקרינה?

בכל חשיפה לקרינה מייננת יש סיכון, בכל זמן. אך יש הגדרה של רמות חשיפה שחשיפה להן בטוחה לרוב המכריע של אנשים. הכמות שאתה מתאר קטנה ובתחום המוגדר כבטוח.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות