מדבקה שקופה בדופן הפנימית של מכשיר מיקרוגל

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/10/2018 | 08:11 | מאת: ב.א

קנינו מכשיר מיקרוגל חדש ובטעות הסרנו את המדבקה השקופה שמצפה את הדופן הפנימית של הדלת. בדקנו וראינו שהמדבקה הזו קיימת בכל מכשירי המיקרוגל ושל כל החברות ולכן אנחנו חוששים להשתמש במכשיר מבלי לדעת אם זה בטוח לשימוש. מה התפקיד של המדבקה הזו והאם מסוכן להשתמש במכשיר בלעדיה? נשמח לקבל תשובה כי בינתיים איננו משתמשים במיקרוגל. תודה

זו איננה מדבקה רגילה אלא הגנה מפני בריחה של חימום המיקרוגל החוצה. מכשיר שהוסרה ממנו המדבקה אסור בשימוש.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות