קרינה מארון תקשורת ומסכי טלויזיה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/10/2018 | 16:12 | מאת: דוד

אצלי בעבודה התקינו באחד המשרדים 8 מסכים גדולים של טלויזיה 50 אינץ וקיים גם ארון תקשורת, האם יש סכנת קרינה - הארון ממוקם וסגור עם דלת בתוך איזור המשרד.

איזה קרינה בדיוק??? למה שבכלל תהיה סכנה או בעיה???

11/10/2018 | 08:06 | מאת: דוד

אצלי בעבודה התקינו באחד המשרדים10 מסכים גדולים של טלויזיה 50 אינץ לאורך כל הקיר וכן וקיים גם ארון תקשורת, האם יש סכנת קרינה - הארון ממוקם וסגור עם דלת בתוך איזור המשרד, יש עובד שמתלונן על כאב ראש, האם נדרש לבצע בדיקתת קרינה

כבר 10 מסכים... יכולים להיות גם 50. כדאי להפסיק להשתמש בביטוי קרינה, מדובר בקרינה אלקטרומגנטית בתחום מיקור-רדיו. לא מייננת ולא רדיואקטיבית. גם ארגון הבריאות העולמי וגם משרד הבריאות הישראלי הצהירו שאין שום בעיה בריאותית בנושא. ולכן, שוב למה שתהיה בכלל בעיה? אולי בכלל הבעיה היא החלפות אוויר? אולי הבעיה עליה בריכוז פחמן דו-חמצני באוויר מנוכחות אנשים נוספים בחדר? למה לקפוץ להאשים דבר שלא שייך? למה סתם להתחיל בבזבוז כספים על בדיקות שאין שום דרישה תעסוקתית לבצע? ואם לא בעיה של האוויר, אם יש כאב ראש שיגש לרופא, אולי בעיה רפואית אישית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות