פתח ביוב פתוח וריח בבית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/10/2018 | 12:00 | מאת: שני

שלום, בדירתנו הוסר צינור מתחת לכיור באמבטיה והפתח המוביל לביוב נותר פתוח..בתוך חדר האמבטיה הייתה צחנה עם ריח ביוב שהגיע גם לרחבי הבית. עד שזיהינו את מקור הריח עברו מספר ימים, כעת אנו מנסים לתקן את הבעיה. בבית תינוק ואנחנו מוטרדים מעניין החשיפה שעבר, האם זה משמעותי מספר ימים של ריח חזק? או שמדובר בחשיפות ארוכות יותר? מה ההשלכות הבריאותיות הידועות של כזה אירוע? האם תודה

סיכוני ביוב עיקריים של גורמים ביולוגיים שכנראה לא בעיה מבחינתכם כי כולכם מרגישים טוב וסיכון כימי של גזים שיוצאים מהביוב, חלק מהריח שהרגשתם. היופי הוא שמרגישים את הריח כבר בכמויות מאוד קטנות, שלא נעים לנו אך עדין לא מסוכנות. במקרים שיש כמות גדולה ההשפעה די מידית (דקות-שעות) כולל הקאות איבוד הכרה עד הסוף המר. מאחר שגם זה לא קרה, תשאירו חלון פתוח עד שתסיימו לטפל בבעיה,

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות