שימוש בארונות עץ ישנים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/09/2018 | 17:07 | מאת: אורה

האם יש בעיה כל שהיא בארון מעץ משנות השמונים? יש לנו ארונות עץ ישנים במצב מצויים שאנחנו משתמשים לבגדי הילדים. האם בשנים אלו נעשה שימוש בחומרים שהיום אינם מותרים לשימוש? הארון צבוע בלק שקופה, ללא צבע, עם עץ מלא, סנדוויץ ופורניר

אין בעיה להשתמש בארונות ישנים. חדשים וישנים משחררים חומרים לאוויר. החשוב הוא לוודא אוורור כל הזמן כך שגם אם משתחרר חומר לאוויר הוא יצא החוצה מהבית. לזכור, מדובר בכמויות קטנטנות, אז אוורור יספיק. אין צורך להכנס לחרדות. גם היום יש עץ מלא, סנדוויץ ופורניר והם משחררים חומרים וההנחיות של משרד הבריאות זהות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות