שאלה בקשר לכביסה של מכנס

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

26/09/2018 | 00:46 | מאת: מיכל

שלום וברכה לד"ר ..שאלה קצת מוזרה ברשותך אתמול תליתי כביסה והמכנס ג'ינס של בעלי נפל מהחבל והיה על הרצפה וראיתי שהיו עליו כמה ג'וקים .. שאלתי היא אם אני מכבסת את הג'ינס בכביסה רגילה של 40 מעלות האם זה מספיק בשביל לחטא את המכנס או שעליי לכבס בטמפרטורה יותר גבוהה בגלל הג'וקים?

זו אינה שאלה שיש בה קשר לפעילות הפורום. אז, נגע ברצפה, לנער ולהמשיך עם החיים. כשיתלכלכו תכבסי. וכביסה רגילה היא לא ב 40, אלא בטמפרטות מי ברז בסביבות 20.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות