שאלה בנושא מכבסה. ניקוי יבש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/08/2018 | 22:17 | מאת: לירון

שלום רב , לפני כמה חודשים קנינו בית חדש , היום נודע לנו מאחת השכונות כי מול הבית , מניחה 90 מטר עתידה להפתח מכבסה לניקוי יבש. , בדקתי עם הרשות המקומית ויש לבעל העסק רישיון להקים , אני הבנתי שמכבסות פולטות חומרים מסוכנים לאויר , ורציתי לדעת האם יש סיכוי וגם הכי קטן שאנחנו נפגע מכך באיזושהי דרך , אנחנו עם ילדים קטנים , זה מאוד מטריד אותי

יש להם רשיון. על סמך איזה ידע חוץ מרכילות של שכנות את אומרת שהם פולטים חומרים מסוכנים לאוויר לך בעיה לנסוע עם הילדים באוטו, לעבור את הכביש, לנשום את האוויר בחוץ ובתוך הבית, לאכול מוצרי מזון מסוגים שונים, ואת שואלת על הסיכוי הגם הכי קטן? אין מישהו נביא שיודע מה יקרה.

29/12/2018 | 12:24 | מאת: המשך

היי :) , בהמשך לתשובתך ..( רק היום ראיתי ) , הידע הוא לא רכילות מהשכנים , אלא מה שכתוב בגוגל , לכן קיים החשש הקטן הזה , וברור לי שלא בריא לנשום את האויר בחוץ , אבל יש דברים שאפשר להמנע מהם כדי לצמצם את כל הנזקים שאנו מוקפים בהם . . ולאחר בדיקה מול הרשות המקומית מדובר במכונה סגורה , אשמח לדעת איך עובד התהליך של הניקוי יבש ? לאן הולך החומר ? ( כי אני מניחה שמסוכן לעובדים לנשום את החומר ועוד במקום סגור ) אז לאן בעצם הוא מתפזר ? תודה רבה. ושבת שלום

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות