ג'ל על בסיס מים על עור יבש/מגורה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/08/2018 | 22:29 | מאת: שמואל

שלום ד"ר, שאלה קצת מוזרה אולי אך אשאל בכל זאת. היום השתמשתי בג'ל סיכה על בסיס מים שמכיל: Deionized Water, Natural Glycerin, Hydroxy Ethyl Cellulose, Propyl Paraben, Methyl Paraben, Citric Acid הידיים שלי היו קצת יבשות/סדוקות אבל לא ייחסתי לזה חשיבות. לאחר מגע של הג'ל עם הידיים, הרגשתי תחושת צריבה קלה, לאחר כ-10 דקות, שטפתי את הידיים, לאחר מכן ראיתי על אריזת המוצר שאסור להשתמש על עור מגורה, האם יש השלכות כלשהן ואם כן, מהן? תודה רבה

ברור שמגע של כל חומר עם עור מגורה מהווה בעיה של צריבה ואי נוחות. יש אנשים שמאוד רגישים וגורם להם לאי נוחות, ולפעמים לתגובה אלרגית אז, היצרן כותב אזהרה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות