חומר מריח באופן חריג, האם ניתן לבדוק את תקינותו

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/08/2018 | 12:34 | מאת: סטלה

שלום, רכשתי מוצר- סבוניה לסבון נוזלי, עבר מעל חודש ולסבוניה יש ריח מאוד חריף של משהו רעיל, שילוב של פלסטיק עם גופרית. האם יש מקום/מעבדה בו אןכל לבדוק את הרכב החומר, כדי להבין האם החומר תקין או אכן רעיל.

לא יודעת מה זה ריח של משהו רעיל. אין הגדרה כזו. יש חומרים שריח לא נעים להם ואין בהם סיכון ויש חומרים עם ריח נעים ומסוכנים מאוד. כמובן אפשר לבדוק הרכב של חומר. יעלה לך מאות עד אלפי שקלים לפי מורכבות הבדיקה שתבקשי לבצע.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות