רטיבות ועובש בקירות במקום העבודה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/08/2018 | 12:44 | מאת: גלי

אני עובדת במבנה ישן שיש בו נזילות של גשם בחורף. בחורף האחרון במשך חודשים הקירות היו רטובים, ובחלק מהמקומות התפתחו כתמים גדולים של עובש. אני מבקשת כבר חודשים מהמעסיק לתקן את הגג ואת הקירות עם העובש והם דוחים את זה ומתחמקים. עונת הגשמים הבאה מתקרבת ואני יודעת שכדי לטפל בעובש, הקירות צריכים להיות יבשים. אני סובלת מאסתמה ומנזלת אלרגית. מה אני יכולה לעשות כדי לגרום למעסיק לטפל בבעיה.

אם יש לך בעיה בריאותית, תפני לרופא תעסוקתי לבדיקה. אם הרופא יקבע שמקום העבודה בעיתי הוא יתן הנחיות לפעולה. מעבר לזה, אין מה לעשות מול המעסיק.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות