כביסה שלידה היה עשן סיגריות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/08/2018 | 08:16 | מאת: דנה

שלום, היצה לי כביסה של הילדים תחויה במפרסת והרחתי ריח של עשן סיגריות שככל הנראה עישנו באחת הקומות הקרובות אלינו, האם כדאי לכבס את הבגדים שוב או שמספר שעות שיהיו תלויים מספעקות כדי שיתאווררו? תודה

מלבד הריח מה הבעיה?

08/08/2018 | 13:55 | מאת: דנה

אין איזשהם חומרים המועברים בעשן הסיגריה ונדבקים לבגד?

תמיד יש חומרים. יש חומרים באוויר, בלי קשר לעשן סיגריות מקרי, יש סבון הכביסה, יש את חומרי הבד. חלקם אולי בעיתיים. אחד המדדים החשובים הנו כמות. אנשים אולי עשנו במרחק של מספר מטרים באוויר הפתוח, כך שרוב החומרים הבעיתיים, במצב גזי התפזרו כמעט מיד. קצת ריח נספג בבגדים. ריח איננו מדד למסוכנות או אי מסוכנות של חומר. ריח סיגריות לא נעים, אך לא הופך אותו למסוכן בכמויות מזעריות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות