אלרגיה לפורמלין - פורמלאדהיד

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/08/2018 | 07:01 | מאת: פנינה

שלום רב, אובחנתי כאלררגית לפורמלין - פורמלאדהיד. איך ניתן לגלות נוכחות החומר במוצר? רק כאשר רשום במפורש "פורמלין /פורמלאדהיד? או שיש אפשרויות זיהוי נוספות? תודה מראש.

אין דרך להבטיח זיהוי של החומר במוצרים. יש מוצרים שיהיה כתוב עליהם, אך יש הרבה מאוד מוצרים שלא יהיה כתוב עליהם. לדוגמא: בגדים, שטיחים, ציפוי רצפה, רהיטים, צבעים, ועוד. בבית אפשר להתקין גלאי שיתריע על רמה גבוהה של פורמאלדהיד באוויר, במוצרים... אין כרגע שיטה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות