חייבת עזרה בעניין פרוטאידים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/07/2018 | 14:07 | מאת: שי

האם הדברה עם חומר פוטאידים זה מסוכן? ואם לגדל חרציות בבית זה מסוכן?? יש לי מלא עכבישים בדירה לאחרונה ממלא סוגים שונים ( נראים שונה) האם הגרסה רגילה יכולה לעזור? הזמנתי הדברה למחר לדירה איזה אישורים אני צריכה לבדוק שיש לו??

בכל הדברה יש סיכון, אין דבר כזה הדברה ללא סיכון, אז החומרים לא יעשו את העבודה. עלול להיות סיכון בגידול חרציות. אנחנו לא נותנים יעוץ או הנחיות. מעבר לבדיקה שיש לו רשיון מדביר בתוקף, כל דבר נוסף באחריותכם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות