אכילת פלסטיק מותך - מה לעשות?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/07/2018 | 00:01 | מאת: אלה

היי, שאלה קצת מוזרה..- חיממתי במיקרו רוטב קנוי שהגיע בקופסאת פלסטיק. שמתי על מצב הפשרה אך גיליתי שזה בכל זאת המיס את הקופסה. הייצר הקמצן שבי לא אפשר לי לזרוק אלא לאכול בכל מקרה. אחרי האכילה עלתה בי החרטה.. עד כמה זה נוראי באמת? יש מה לעשות עם זה עכשיו אחרי שאכלתי? (זו לא היתה כמות קטנה....) וכן יש לי כרגע כאב בטן אבל מניחה שזה פסיכולוגי.

לא בעיה וכן, התגובה בבטן לא קשורה לפלסטיק שנמס. ברוב המכריע של המקרים כאשר ההנחיה היא לא לחמם פלסטיק במיקרוגל היא לא שיעברו חומרים, אלא בגלל שהכלי לא עמיד בחום של המיקרוגל. זה הכל. אז, הפלסטיק התכווצץ שלו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות