שאלה בנוגע לפירות עם הקליפה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/07/2018 | 16:57 | מאת: ליאן

שלום , עד עכשיו נהגתי לתת לבתי תפוח עם הקליפה , כמובן שלאחר ששטפתי היטה עם מים ומעט סבון , האם יש סיכון כלשהו לתת עם הקליפה או שעדיף בלי ? האם מספיק לשטוף עם מים וסבון או שיש עוד משהו שעלי לעשות שכל החומר הדברה יצא מהקליפה של התפוח ?

למה שיהיה סיכון? אין בעיה בקליפה של תפוח. חומרי הדברה לתפוחים נשארים על פני השטח הם לא חודרים קליפה. ולא רק זאת, הכמות של חומר הדברה, אם בכלל נשארה אפסית. שטיפה בסיסית מספיקה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות