עוד שאלה בקשר לניקוי יבש ברשותך .

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/07/2018 | 09:58 | מאת: לינוי

הזמנתי מזרן לעגלת תינוק , הוא הגיע עם ריח , כששאלתי את החברה שהזמנתי משם נאמר לי שזה ריח של ניקוי יבוש ללא בישום , לכן אפשר מיד להשתמש בזה , האמת שאותו הריח מזכיר לי את הריח שאני מריחה בסביבת ביתי כשרשמתי לך בהודעה הקודמת , האם יש ניקוי יבש ללא חומר מסוכן ? כי אני תוהה לעצמי שבשביל מה השתמשו בחומר מסוכן למזרן לעגלה חדש , הרי משתמשים בחומר המסוכן רק להורדת כתמים קשים לא ?

שוב, מה זה ריח של ניקוי יבש? ריח של כימיקלים? ממש לא מגדיר חומר ולא את הסיכון שבו. המזרון מיצרים מחומרים שונים שיש להם ריח, וזה הריח של המזרון. מי שלא בקיא בחומרים ובריחות שלהם יגיד לך מה שבא להם, לא אומר שזה נכון. אם הריח מפריע לך תאווררי את המזרון. חומרי ניקוי יבש הנם קבוצה מאוד מוגדרת של חומרים. הם לא חומרים לשימוש ביצור מזרנים. אם את רוצה שחומר ינקה בהגדרה הוא חומר מסוכן, אחרת לא יעשה את הניקוי. כך בניקוי במים וכך בניקוי יבש.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות