שאלה בקשר לניקוי יבש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/07/2018 | 09:38 | מאת: לינוי

לא רחוק ממני יש מכבסה לניקוי יבש , לעיתים אני מריחה ריח של ניקוי יבש , מה שמוזר לי שהם לא עובדים בלילה ושבת ואני מריחה גלים של ריח המזכיר ניקוי יבש גם לא בשעות הפעילות שלהם , האם זהו מדד לחומר מסוכן שקיים באויר ,? האם בכל ניקוי יבש משתמשים בחומררים מסוכנים ? אני קצת בלחץ .

מכבסות ניקוי יבש נמצאות בבקרה של הרשות המקומית. לא אמור להיות ריח חריג. לא יודעת מהו ריח של ניקוי יבש שאת מריחה. לחומרים יש ריח מוגדר, יכול להיות שזהו ריח שאינו קשור כלל למכבסה. ריח איננו מדד לרמה של חומר מסוכן באוויר. יש חומרים עם ריח חזק שאינם מסוכנים כלל, ויש חומרים ללא ריח כלל שרמת הסיכון בהם גבוהה מאוד. כן, בכל ניקוי יבש משתמשים בחומרים מסוכנים.

11/07/2018 | 11:17 | מאת: לינוי

תודה רהה על הפירוט . פורום מדהים .

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות