האם ישנה בעיה עם מוצרים זולים מסין

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/07/2018 | 07:09 | מאת: אורטל

בעבר נשאלה פה בשאלה במוגע למוצרים זולים המוזמנים מסין ובמשובתך דיברת על עופרת ועל כך שאם הילד ילעס את המוצר אז ישנה סכנה. רציתי לשאול במידה וכיסוי לטלפון הוזמן מסין ולא ידועים החומרים, במידה וישנם, אם הילד יגע בטלפון ומיד לאחר מכן יאכל עם הידיים האם חומרים יכולים לעבור כך לגוף בכמות משמעותית?

תשובה ניתנת בהתיחס לשאלה ולא באופן גורף. זה שמוצר מסין לא אומר שהוא מכיל אוטומטית עופרת וגם זה שמוצר זול לא עושה אותה פסול מראש. יש מוצרים מאוד איכותיים ממקומות שונים בעולם שיכילו עופרת בלי קשר לסין. למה שבכיסוי הטלפון יהיה עופרת?

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות