ריסוס אדיגן בחממה של חצילים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/06/2018 | 18:14 | מאת: מורן

שלום, ביום שלישי ריססו בחממת חצילים חומר אדיגן (שמו את החומר במי השקייה) אתמול יום חמישי גופנו חצילים ואכלנו, עברו כ24 שעות ללא תופעות לוואי. האם צריך לחשוש? להבדק? לזרוק את הצלילים שנקטפו (טוגנו/בושלו)? אודה לתשובתכם

תאור מעט מוזר את הפרטים. אין להכנס לאזור ריסוס באדיגן למשך 48 שעות ואז רק עם ציוד מתאים ומקלחת לאחר מכן... לאכול ירקות שרק רוססו בעיתי. אם אף אחד לא קיבל הרעלה או תופעות לואי אחרת זה מזל. לא כדאי לאכול החצילים אם הריסוס היה זמן קצר כל כך לפני הקטיף. ו... אין מה לבדוק בנקודת זמן זו. לכן חשוב לפעול לפי ההנחיות למנוע חשיפה מיותרת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות