חומר של קוסמטקיאיות חיטי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/06/2018 | 12:48 | מאת: גילה

היי שלום לך ..פורום ממש מדהים..רציתי ברשותך לשאול על חומר שנקרא ברביסייד לקוסמטקאיות האם החומר מרכיב גם אלכוהול בתוכו?

תודה החומר מכיל רכיב אלכוהול. כהלים הם משפחה של חומרים. יש אלכוהול - אתנול, זה שיש בבירה, יין, וודקה ושאר משקאות. יש אלכוהול שנקרא איזו-פרופאנול, שאסור כמובן לשתות אותו, כי רעיל יותר מאתנול. לפעמים קוראים לו אלכוהול רפואי. זה סוג האלכוהול שנמצא בחומר החיטוי ברביסייד שנמצא בשימוש קוסמטיקאיות ובמספרות.

17/06/2018 | 19:38 | מאת: גילה

תודה על התשובה המפורטת.רשום על החומר ברביסייד מאחורה יש בו chloride 5 אחוז..ומרכיב שנקרה alkyl עד כמה שאני יודעת זה מרכיב של כלור אין בזה התנגשות מבחינת ריקאציה בין שני החומרים?

לא, הם לא מגיבים ביניהם. שמות של חומרים הם דבר מורכב. השם של החומר מורכב ממרכיביו ובחומר יש גם רכיב בנזילי וגם כלור. זה לא כלור חופשי. הם קשורים בקשרים חזקים זה לזה ויוצרים חומר אחד שהוא חומר חיטוי במקרה של התכשיר שלכם.

17/06/2018 | 22:07 | מאת: גילה

תודה רבה על ההסבר המעמיק..

בבקשה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות