שאלה כללית בנוגע לריחות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/06/2018 | 19:15 | מאת: אריאל

ברשותי רכב חדש מזה 4 חודשים. למרות שאני פותח חלונות ומאורר את תא הנוסעים עדיין יש ריח של רכב חדש. האם זה הגיוני שיש בעייה בפלסטיק ובשל כך יש נדיפות רבה? יכול להיות שאלו פתלטים או חומרים מסוכנים אחרים כמו מעכבי בעירה? בתודה

מספר פעמים התיחסתי לנושא ריחות וריח ממכוניות. הרבה מיתוסים בנושא. ריח אינו מדד לכמות חומר או למסוכנות שבחומר. בטח שריח לא מוביל לפירוק של הפלסטיק ולא מלמד על בעיה (שאינה קשורה כלל לפורום זה). ולמה שיהיו פתלאטים? להיפך. מעכבי בעירה? חומרים מאוד לא נדיפים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות