שרלה בנוגע להחלקה ברזילאית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/06/2018 | 14:10 | מאת: רוני

עשיתי לפני כמה ימים החלקה ברזילאית ! אחרי שעשיתי רק הבנתי כמה חמור הנזק. חפפתי מאז 4 פעמים את הראש ואני לא ישנה בחדר עם הילדים שלא יריחו את החומרים הרעילים ! כולם אומרים לי שאני מגזימה ..האם החשש שלי מוצדק ?באיזה רמה אני מסכנת את ילדיי ?

אם עשית החלקה ברזילאית הספר/ית הם עבריינים! משרד הבריאות אסר השימוש בחומרים המשמשים להחלקה זו. לא יעזרו חפיפות. החומר בתוך השער ולאט לאט משתחרר ולכן השער נשאר חלק. הבעיה עם החומר שלמרות הכמות הקטנה שמשתחררת הוא מאוד מסוכן גם בכמויות הקטנטנות האלה. את לגמרי לא מגזימה. את חושפת את עצמך כל הזמן לחומר וכך כל מי שקרוב אליך, ילדים ובני זוג.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות