הסכנה שבעבדות מסגרות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

31/05/2018 | 17:23 | מאת: איתי

שלום רב. מה הסכנות שבעבדות מסגרות? האם העשן מסרטן? (העשן שיוצא מהריתוך)

במסגרות יש מספר סכנות. לדוגמא יש סיכוני חשמל, אש, פגיעות שלד-שריר. אם אתם לא עוסקים בריתוך אלא במסגרות, הסיכון מחומרים מצומצם, אך תמיד יש להקפיד על הדרכות, הוראות עבודה, ציוד מגן אישי, וסביבת עבודה בטוחה כדי להוריד סיכון לפגיעה. מסגרות אינה ריתוך בעיקר. סיכוני ריתוך כן עולולים להוביל לסרטן מקרינה אולטרה סגולה וחלק מהחומרים (לא כולם). אם עובדים באופן לא אחראי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות