גז בישול שכנראה נדף בחודשים האחרונים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/05/2018 | 19:51 | מאת: רוית

ב7 חודשים האחרונים הרחתי ריח לא טוב בארון המטבח שמתחת לשיש שבו עובר צינור הגז מהחיבור שלו ועד הכיריים. זה היה אחרי שהחליפו צינור ולכן לא חשדתי שמדובר בדליפת גז. היום החלטתי אחרי 7 חודשים! להזמין את איש הגז שקבע כי יש דליפה והחליף את הצינור. השאלה שלי היה האם נגרם לתושבי הבית נזק מהדליפה הנל ומכך שנשמנו את הגז כל החודשים האלו? הריח היה בעיקר בתוך הארון ולפעמים גם הרחתי אותו בסביבות הארון במטבח (הארון נמצא די במרכזו של המטבח. אני מאוד מודאגת, יש לי גם תינוקת בבית. אודה לתשובתך

ואת לא דואגת שכל הבית ואולי יותר יכלו להתפוצץ ולהשרף? זה לא הדאיג אותך 7 חודשים? יש לך תינוקת בבית ולא דאגת 7 חודשים? עכשיו את דואגת? ואם זה היה חומר גורם מחלות, מה היית עושה עכשיו? למזלך במקרה גז בישול לא מוגדר גורם מחלות. כאשר יש ריח של גז, מיד, אבל מיד, מזמינים את חברת הגז לבדוק ולטפל בזה. גז בישול הוא חומר חונק זה אומר שבזמן הדליפה יש חשש שלא יהיה אוויר לנשום ואז סכנה של חנק, אבל עדין סיכון זה משני לסיכון שכל הבית היה יכול להדלק ולהתפוצץ וכולכם הייתם יכולים להפגע.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות