בקשר לריסוס של הבית בתיקנים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/05/2018 | 17:44 | מאת: מורן

שלום לך דר אני שאלתי אןתך בעבר על ריסוס וענית לי שכדאי שאתייעץ עם המדביר אבל בכל זאת אני מאד אודה לך עם גם תרגיעי אותי ותייעצי לי עשיתי אתמול הדברה של שוהם בחומר פירתרואידים שהשאיר לי סימנים לבנים על השיש ועל הרצפה ..אני מאד לחוצה האם זה בטוח לעשות הדברה זאת על שיש במטבח וליד ארונות ?האם לפי דעתך חוץ משטיפה אם מים צריך עוד משהו לעשות אולי סבון?והאם כדאי לשטוף את הכלים בבית מחשש אולי שנזל חומר קצת לתוך הארון אני מודה לך על הסבלנות פשוט יש לי תינוקת בבית ואני נורא חוששת למרות שיחתי עם המדביר..

שוב, אין מה לענות לך. אנחנו לא נותנים הנחיות ולא יעוץ איך לפעול. המדביר צריך לתת לך את כל ההנחיות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות