שאיפת עשן של טרפנטין

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/05/2018 | 23:37 | מאת: אלכס

היי.. לפני יומיים עשינו על האש ומי שעשה את המנגל שפך על הגחלים טרפנטין בשביל לזרז את הבעירה. כבר יומיים ממש כואב לי בדרכי הנשימה למרות שלא הייתי חשופה יותר מידי לעשן.. האם מותר בכלל להבעיר גחלים עם טרפנטין לצורך מאכל?

אנשים מחליטים החלטות ועושים לפעמים דברים מסוכנים. איסור, אין איסור, החבר שלכם הוא אדם פרטי וזכותו להחליט אין לנהוג, אלא שטרפנטין הנו חומר מסוכן ואין להשתמש בו למזון בשום כמות ובשום שלב, לנשום אותו, בעיתי במגע בעור, בעיניים ולמערכת הנשימה. וגם חומרי השריפה - העשן כמו בכל שריפה מסוכן ובעיתי למערכת הנשימה. חשוב לגשת מידית לבדיקה רפואית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות