שאלה בנוגע לחומרים מהחלקות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/05/2018 | 11:13 | מאת: ליאת

שלום , בעלי עובד במספירה , הוא עושה החלקות , כשהוא מגיע לבית הוא לא מחליף ישר בגדים ומחסיק את התינוקות , יש שהאדים מההחלקה נדבקים לו לבגדים וזה מסוכן לנו ? ואיפה את מציעה לשים את הסל כביסה ? מחוץ לבית ?

בהנחה שההחלקות מתבצעות רק עם חומרים המאושרים על ידי משרד הבריאות, לא אמורה להיות בעיה. ושוב, הפורום עונה לשאלות, לא נותן יעוץ ולא המלצות.

28/05/2018 | 13:27 | מאת: המשך

פורמלין מאושר ע"י משרד הבריאות ?

תכשירים עם פורמלין (ברזילאי) אסור, יפן יש בו ריכוז מאד נמוך של החומר ואותו משרד הבריאות מאשר

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות