בקשר לסכנת קרינה מגז הראדון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/05/2018 | 22:04 | מאת: יניב

שלום. הנני עובד באופן זמני (חודשיים שלוש) בבנק ברמת גן (אזור הרצל/ביאליק) במרתף בקומה מינוס אחת. אין אוורור טבעי ויש מאוורור/מזגן. יש פתחים של מים ששומעים מים מלמטה. האם יש סכנה של גז ראדון ברמה גבוהה? בהתחשב באזור(שלא נחשב מועד חריג לרדון ובזמן השהיה (6 שעות יומיות לתקופה זמנית). מצורפת תמונה . אני כבר חודש שם. אם יש גז הסכנה הבריאותית היא אם עובדים המון זמן?הסכנה לחלות היא עבודה של חצי שנה או שנה ויותר בחשיפה לגז? וגם אם חולים אחרי שנים ולא מיידי. כלומר גם אם נחשפתי לא אחלה בקרוב בסרטן?? תודה.

אין לך נתונים ואתה מפתח תרחישים מוגזמים. תפנה לממונה הבטיחות של הבנק. אם נדרש ניטור ראדון יש לו את הנתונים. אם לא נדרש הכל תאורטי בלבד.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות