נשימה של אדים אלכוהול

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/05/2018 | 01:21 | מאת: שילת

שלום לך..שאלה קצת מוזרה ברשותך יש לי בבית מגבונים מהסופר פארם על בסיס איזופרופיל 70 אחוז לניקוי משטחים..אתמול נדבק לי לשיש במטבח שעווה וניקיתי איתם. ושפכתי גם מים רותחים בנוסף למגבןנים ראיתי שיצאו אדים וקצת נשמתי אותם..לא מרגישה מאז משהו יוצא דופן או תופעות לוואי כלשהם ..האם הדבר עלול להיות מסןכן ?האם עליי להבדק או יכול לגרום נזק לטווח ארוך ?תודה רבה

נא לא לעשות פרסומות בשאלות. שאלה נוספת עם פרסומת תמחק מידית קודם כל יש להשתמש בחומרים, כולל מגבונים בהתאם להנחיות על האריזה ולא לאלתר או לפעול באופן אחר בשום מקרה. בשביל מה בכלל השתמשת במגבון? אז... נשמת קצת אלכוהול. כאשר את שותה יין או משקה אלכוהולי את לא מריחה אותו?

10/05/2018 | 16:56 | מאת: שילת

תודה על התשובה המהירה ממש לא היתה כוונה לעשות פרסומת מתנצלת..אני פשוט שואלת כי אני יודעת שבטמפרטורה מסויימת אלכוהול הופך לגז וקצת נלחצתי מזה שעשה ריח חזק אז אפשר להיות רגועה?

מעל 16 מעלות תמיד יהיו מספיק אדים מעל כל בקבוק אלכוהול, או מגבון או תכשיר אחר. והתשובה כבר ניתנה לך, תקראי את התשובה שקיבלת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות