ניקוי יבש ומכבסות - בעיר והסכנות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/05/2018 | 19:37 | מאת: רוית

דר קויפמן שלום רב אני גרה בבניין שמולו מעבר לכביש , יש מרכז מסחרי ובו ניקוי יבש ומכבסה. הדירה שלי לא פונה לכיוון המרכז ( למזרח) אלא בדיוק לכיוון השני למערב וכן כל החלונות יוצאים למערב. האם אני חשופה לחומרים מסוכנים שנפלטים מהמכבסה? האם יש לזה תקן? תודה

תבדקי אם למכבסה יש רשיון הפעלה. לא ניתן לדעת אם יש חשיפה או לאו ללא ביצוע מדידות.

06/05/2018 | 11:37 | מאת: רוית

תודה רבה האם יש פיקוח כלשהוא על המכבסות האלה? ואיפה אני אמורה לבדוק את זה ברשות המקומית? תודה

בודאי שיש עליהם בקרה, של הרשות המקומית. הבקרה עליהם קפדנית.

08/05/2018 | 11:32 | מאת: ליאת

אז אם יש עליהן בקרה קפדנית אז למה בעצם לעשות בדיקה ?...

כי את אמרת שאת רוצה לעשות בדיקה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות