שאלה לגבי חומרי ניקיון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/04/2018 | 22:03 | מאת: ליאת

שלום .הפורום הזה ממש נהדר:). יש לי שאלה ..אני ממש לא משתמשת בחומרי ניקוי ..אלא יותר בתכשירים טבעיים כמו חומץ ..לפני שעברנו לגור כאן קניתי כל מיני חומרי ניקוי רק לניקיון ראשוני של הדירה ומאז לא נעשה בהם שימוש אבל הם עומדים על המדף מעל המכונת כביסה ולרגע חשבתי עד כמה זה יכול להיות מסוכן שחומרים נמצאים בתוך בית (ללא שימוש כמובן ) יכולים לסכן אותנו..? כמובן שזרקתי את כל החומרי ניקיון אבל תהיתי לעצמי איזה נזק בריאותי זה גורם ? ואני מדגישה ללא שימוש אלא רק שעמדו כך על מדף ...כמובן שאנחנו והילדים מרגישים טובים לא סובלים מקוצר נשימה או אסתמה אבל עדין חשוב לי לדעת מה הסכנה . תודה לך .:)

התשובה ניתנה בעבר מספר פעמים. ו... חומרי ניקוי משפחה גדולה, כל חומר לגופו. חומר, גם מסוכן ביותר, אם לא בא במגע ישיר עם האדם, לא יגרום לשום נזק. לכן, אם לא אכלתם, לא שתיתם, לא נשמתם, לא הכנסתם לעיניים ולא מרחתם על העור, אין שוב בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות