חברת מקסימה העברת חומר מסוכן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

25/04/2018 | 11:23 | מאת: שי

שלום עברתי בדרך לקופת חולים בתל אביב ובמרחק מסויים ראיתי רכב של חברת מקסימה עם שלט חומר מסוכן והדלת סגורה ויוצא עשן לבן כזה הרכב. התרחקתי ועשיתי כמה צעדים אחורה... עשיתי עיקוף. אני פוחד שהעשן החשוד הגיע אלייי.. אפילו אם טיפה בטעות. האם אני צריך לחשוש? אני בחשש גדול

במקרה הספציפי הזה אין חשש לפגיעה. החברה מובילה גזים במצב נוזלי, כאשר הם באים במגע עם האוויר, הם חוזרים להיות גז (חנקן, חמצן). בגלל הטמפרטורה הנמוכה שלהם הם גורמים למים באוויר להתקרר ואז אתה רואה אותם, וזה העשן הלבן שראית, כמו אדי המים בנשימה ביום קר מאוד.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות