מזרון חדש מפיץ ריח של דבקים למעלה משבוע

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/04/2018 | 07:09 | מאת: לימור

קנינו מזרן איכותי ויקר מאחת החברות המובילות . המזרון נמצא אצלינו למעלה משבוע ומפיץ ריחות של דבקים בחדר ואינו מאפשר לנו להשתמש בו . מה עושים ? . תודה

יכול לקחת גם חודשים. גם יקר וגם איכותי עדין צריכים להשתמש בחומרים ובדבקים ליצר את המזרן. אפשר לעשות פעולות שונות. אפשר לאוורר עד שהריח יפוג, אפשר להחזיר, אפשר להוציא למרפסת לאוורר עד שהריח יעלם ולישון בינתיים על מזרן אחר, אפשר ללכת לישון אצל משפחה/חברים או כל אפשרות שמתאימה לכם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות