שימוש באקנומיקה באופן קבוע

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/04/2018 | 15:31 | מאת: ליאת

שלום. אני די המון משתמשת באקנומיקה , יש לציין ששוטפת גם כלים באקונמיקה וגם את הקרש חיתוך מפלסטיק ..יש לי ילדים קטנים בבית שאוכלים מאותם הכלים האם זה מסוכן להם ? האם יש שיחרור רעלים גם אם אני שוטפת טוב ..ושאלת השאלות איפה הכי בטיחותי לאחסן חומרי ניקיון ( מבחינת שיחרור רעלים )

אקונומיקה מסוכנת. ווהאחסון הטוב ביותר שלה הוא בחנויות. ניקוי יתר מעלה את הסיכוי שלך ושל הילדים למחלות נשימה, לפגיעות בעור, לירידה בחוזק מערכת החיסון, לפעמים גם הרעלה ועוד בעיות בריאות שונות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות