פוליאוריטן בסוליות סנדלים לילדים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/04/2018 | 08:35 | מאת: יעל

ד"ר ורד קויפמן שלום. שאלתי בנוגע לפוליאוריטן. רציתי לקנות סנדלים לילד בן 4 אך ראיתי שסוליית הסנדל והרפידה עשויים מקשה אחת מפוליאוריטן כך שכף הרגל של הילד במגע ישיר עם הפוליאוריטן. מאוד חששתי לקנות כי הקיץ אצלנו מאוד חם וסוליית הסנדל בוודאי מתחממת במגע עם מדרכה או כל משטח דריכה אחר, כף הרגל מזיעה ובלאי (השחיקה) של הסנדלים אצל ילדים הוא גבוה. אני מעוניינת לדעת אם חששותיי מוצדקים ועדיף להימנע מרכישת סנדלים העשויים מחומר הנ"ל. תודה מראש, יעל.

ומה בדיוק יקרה? כמה שחם, עדין לא מספיק חם. הסיכון בפוליאוריטן הנו בשריפה, מקווה מאוד שלא תגיעי למצב כזה. מעבר לזה, סוליה כזו מאוד נוחה לרגל, קלה ונעימה והרבה מאוד נעלים ונעלי ספורט עם סולית פוליאוריטן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות