שאלה בנוגע לעץ מחוטא

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/04/2018 | 03:02 | מאת: ס

שלום רב יש לי שאלה יש לי סטודיו שיש בפנים עצים על הקירות הרבה עצים במקומות שונים גם בתקרה אבל העץ הוא בצבע ירוק כזה ניראה שהוא מחוטא האם זה סכנה שהיה עץ מחוטא במקום ששוהים בו בפנים . ? עץ ירוק .?

כנראה... וסביר להניח. עצים לשימוש בבניה כולל דקורטיבית עוברים תמיד טיפולים שונים בחומרים שונים כדי שיהיו עמידים כללית שלא ירקבו ולא יכנסו בהם חרקים ועמידות עם מעכבי בערה. יש חומרים שונים ברמות סיכון משתנות, תלוי בחומרים שהשתמשו בהם לעצים שלך. אם אתה לא יודע מה החומרים לא ניתן לדעת אם יש סיכון או לאו אוורור וניקוי של האבק יעזרו בהורדה של חשיפה.

10/04/2018 | 23:56 | מאת: ס

ויש דרך לבדוק ע"י בדיקת גזים רעילים בתוך מבנים. ? ע"י בודק או שאין אפשרות במקרים כאלה

החומר איננו נדיף, ולא משתחרר כגז! החשיפה היא מאבק שחיקה של העץ או במגע ישיר. אפשר לבצע ניטור של אבק באוויר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות