סירים ישנים עם תחתית לבנה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/04/2018 | 21:16 | מאת: אורית

תודה על המענה לשאלות קודמות יש לנו סירי סולתם ישנים מנרוסטה, בני 20 שנה ואולי אפילו יותר. ראיתי עכשו שהתחתית שלהם קיבלה צבע לבן, וקצת מתפורר. אולי בגלל שהתחלתנו להשתמש במדיח כלים. האם יש בעיה עם שימוש בסירים כאלו. ממה יכול להיות שעשויה התחתית? זה לא נוגע כמובן במזון בזמן הבישול, אבל בארון הסירים הם אחד על השני ואז התחתית נוגעת בכלים אחרים, וגם במדיח הם נשטפים יחד. האם רצוי לזרוק סירים כאלו?

20 שנה לסירי נירוסטה זה לא סירים ישנים. נירוסטה עמידה מאוד על פני עשרות שנים. אם הצבע הלבן הופיע בבת אחת, אולי מהמדיח. אם היה תהליך הדרגתי, יכול להיות שאיכות הסירים לא ברמה גבוהה, גם אם הם נירוסטה. ו... לא למהר ולזרוק, לבדוק קודם. לנסות ולרחוץ ידנית ולראות מה קורה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות