חימום מים בגז- בטיחות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/04/2018 | 14:30 | מאת: אפרת

שלום, קנינו דירה שמותקן בה חימום מים בגז של חברה ידועה. האם אני יכולה להיות רגועה שזה בטיחותי לשימוש? הגז יוצא מארובה בחדר השירות. תודה!

כל מערכת גז ביתית צריכה לעבור בדיקה ואישור של חברת הגז. כאשר יהיה בידך האישור אז המערכת ברמת בטיחות שניתן להשתמש בה. עדין יכולות להיות תקלות, כמו בכל מערכת שיש בה גז (כיריים לדוגמא). אם אין לך אישור כזה, תזמיני מידית את חברת הגז לביצוע הבדיקה.

10/04/2018 | 11:51 | מאת: אפרת

שלום ד"ר ותודה- יש אישור של החברה, ביצעה בדיקה לפני חודש. אך האם זה לא מסוכן כלל שהגז יוצא מהארובה ואולי אם יש רוח חלקו נכנס חזרה הביתה? כמו כן יש גם לחלק מהשכנים אז גם עלול להיכנס מהחלון...אני תוהה האם לעבור לדוד חשמל? או שיכולה לישון בשקט תודה רבה , אמא מודאגת

אישור של טכנאי הגז קובע. הוא אמור לבדוק את הדברים האלה וזו אחריות שלו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות