כיווני אויר ואוורור הבית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/04/2018 | 19:46 | מאת: רוני

דר קויפמן שלום רב. האם יש משמעות לאיזה כיוון הדירה פונה מבחינת האיוורור הטבעי שלה. ? אנסה להסביר . האם דירה שאני יודעת מראש שאין בה כמעט משבי רוח ותנועת אויר ופונה למזרח וצפון ( תוציא החוצה את כל מה שמצטבר ונפלט מהחומרים בה) כמו דירה למשל שיש בה משבי רוח מכיוון מערב? תודה מראש

הבית יתאוורר בכל מקרה. אם יש רוח זה יתאוורר מהר יותר. אם לא יקח קצת יותר זמן. בכל מקרה אין הגדרה של זמן אוורר, כך שאין משמעות לכיוון.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות