מזרון עם ריח חזק של דבק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/04/2018 | 13:58 | מאת: מוטי

קנינו מזרון ללול לבני בן ה3 חודשים . יש למזרון ריח חזק של דבק. לצערי שמנו את התינוק לישון ישר על המזרון מבלי לאוורר כי לא הרחנו את הריח ..רק למחרת שהתינוק ישן לילה שלם על המזרון . מהו הסיכון שיכול להגרם כתוצאה מכך לתינוק כל כך קטן שישן לילה שלם על המזרון

שוב, תינוק קטן. צריך להפנים, אסור לחשוף ילדים קטנים לחומרים מסוכנים. הגוף שלהם קטן וחשיפה ברמה שעל מבוגר לא משפיעה כמעט, לילדים קטנים עלולה להוביל להרעלה ולפגיעה בריאותית עתידית. הפגיעות עלולות להיות מסוגים שונים. אין דרך לדעת מה.הפגיעה הצפויה. זו אחת הבעיות הקשות בחשיפה לחומרים בבית ובסביבה. אז, כמובן להרחיק המזרן ולבדוק לפני ששמים מזרן חדש לתינוקות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות