חימום חד"פ במקרו האם זה מסוכן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/04/2018 | 02:18 | מאת: אמא

בני חימם אוכל במשך דקה במיקרו בצלחת חד"פ ואכל. הצלחת מעט התעוותה. אני מודאגת מכך שאולי הופרשו רעלים למזון שאותו אכל וסה יזיק לבריאותו.

הכי פשוט לבדוק הכלי לפני שמכניסים למיקורגל שהוא מתאים למיקרוגל. חבל פשוט לקלקל כלים שמתעוותים מהחום של המיקרוגל. הרי לא תשימי כלי פלסטיק על כיריים חמים, למה כן להכניס כלי לא מתאים למיקרוגל. יש כלים באיכות נמוכה שלא מחזיקים מעמד בחום המיקרוגל ומתעוותים, למרות שאין בהם בעיה של הפרשת חומרים מסוכנים.

02/04/2018 | 22:39 | מאת: אמא

אני מבינה. אני מדברת על מקרה חד פעמי שבו בני, כשלא נכחתי לידו, חימם אוכל בצלחת חד פעמית ואכל. כמובן שלא הייתי מעלה בדעתי לאפשר לו לעשות זאת. פשוט עשה זאת על דעת עצמו. קצת הדאיג אותי העניין, ורציתי לדעת האם יש לי ממה לחשוש ממקרה זה?

בלי לדעת סוג החומר לא ניתן להגיד. אך, בקרוב טוב ניתן לומר שמזה שחימם והיה עיוות קטן, לא צריכה להיות בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות